Zahvala donatorima JU Dom zdravlja Travnik

Protekli period dominacije pandemije i na području Općine Travnik pokazao je vrijednost razvijene saradnje u lokalnoj zajednici.

Mnoge firme, privrednici i pojedinci, pronalazili su način da pomognu zdravstveni sistem i u tom periodu odigrali važnu ulogu.
Dom zdravlja Travnik i zaposleni, s obzirom na usluge primarne zdravstvene zaštite koje pružaju, bili su suočeni, s jedne strane s realnim potrebama građana, a s druge, ograničenim mogućnostima.

Tada su, više nego inače, svi pažnje vrijedni donatori, sagledali potrebe i davali doprinos u mjeri koliko su mogli.

Osjetiti bilo zajednice, pomoći u pravom trenutku, podržati najslabiju kariku nekog kriznog peioda, odlika je velikih. Takav odnos uvijek je podstrek da se i u najtežim trenucima nastavi dalje, a zdravstveni radnici protekli period, zapravo su i nosili uz snagu i energiju takvih.

Naravno, nisu sve donacije vezane samo za taj period, tu su nerijetko i oni koji žele unaprijediti zdravstveni sistem, nastoje napravi više, dajući doprinos već postojećim projektima a ne libe se i inicirati nove.

Zadovoljstvo je, kako ističu u menadžemntu Doma zdravlja Travnik, što je takvih primjera značajan broj, a svi oni, zaslužuju zahvalnost, pažnju i poštovanje.
Svima se iskreno zahvaljuju, a rad ove zdravstvene ustanove u proteklom periodu podržali su:

Pomozi.ba
Dirhem
Maguba d.o.o.
Fara d.o.o.
T.R. „ Fuko“
Vlašić gradnja d.o.o.
Dental centar dr. Ćatić
„NS“ d.o.o.
Autootpad Kemo d.o.o.
Vuković d.o.o.
Tenić
Bajra
Al Hana
Inel med
MES
ESKIMO
Ibra
Globex
Gabrijel Čabro
Grafički studio „Din“
Ekotok
Farmaceutske kuće, porodice naših malih pacijenata, te ostali anonimni donatori